H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Blog

Rend a lelke mindennek

Ha a hölgyeket kérdezzük a tökéletes otthonról, egészen biztos, hogy nem a gépesített konyhával, vagy a tökéletes étkezőasztallal fogják kezdeni a felsorolást. Sőt, valljuk be, nemtől függetlenül mindannyian álmodoztunk már egy tökéletesen rendezett gardróbszobáról, ahol színek és évszakok szerint rendezve, sorban állnak a milliméter pontosan összehajtott és élére vasalt ruhadarabok, a csillogóra bokszolt cipők és a múzeumi kiállítást idéző gondossággal elhelyezett táskák.

A gardróbszoba sokak szemében luxusnak tűnhet, pedig sok szempontból hatással van a mindennapjainkra és kihat a lakás helységeinek funkciójára is. Ha nem a nappaliban kell reggelente tiszta ing után kutatni, vagy az előszobában keresni az évszaknak megfelelő kiegészítőt, ezeknek a helységeknek a használata is teljesen megváltozik. A gardrób, legyen az egy beépített szekrény vagy egy kisebb helység, leveszi a terhet a lakás többi helységéről. A kevesebb szekrény a nappaliban vagy a hálóban, nagyobb térérzetet eredményez és az egyes helységek rendeltetése is sokkal letisztultabbá válik, ha az öltözködéshez mindent egy helyen megtalálunk.

Egy kis gardróbszoba végeredményben tágasabb érzetű és élhetőbb teret varázsolhat az otthonunkból, eltűnnek a szobabiciklire akasztott nadrágok és a fürdőszobában hagyott zoknik. Érdemes időt és energiát fordítani a gardrób kialakítására, hiszen a fiókok számának és a polcok elhelyezkedésének a mindennapjainkban nagy jelentősége van. Fontos, hogy a minden nap használt ruhadarabok kézre essenek, és legyen hely az időszakosan használt vagy finomabb, nagyobb odafigyelést igénylő daraboknak is.

A frontok tekintetében nyugodtan lehetünk kreatívak és választhatunk anyagában strukturált vagy élénkebb felületeket, amik minden reggel inspirálnak az aznapi ruhaválasztásban. Praktikus, ha a sokat használt részeket nyitottan hagyjuk, így nem kell az ajtóval bajlódnunk. Hagyjunk helyet egy kis puffnak vagy fotelnek, ahova le tudunk ülni és a tükör elhelyezése, megvilágítása is fontos. A konnektorok elhelyezésére is figyelnünk kell, mert a ruhadarabok vasalása vagy gőzölése is megoldható így egy helységen belül.

Egy szó mint száz, rend a lelke mindennek, ezért ne hagyjuk ki a gardróbot sem a sorból, amikor otthonunkat tervezzük. 

Blog

Összes cikk

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | Prime Home Budapest

Keresés

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2024.03.29-04.01-ig ZÁRVA tart!

Üdvözlettel,
Prime Home Budapest Team

 

Üdvözlettel:

Prime Home Budapest Team