H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Blog

5 inspiráló szállodai szoba a nagyvilágból

Jártál már úgy, hogy azt kívántad egy szállodába lépve, hogy bárcsak ott laknál? Csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy minden nap egy szálloda luxus lakosztályában ébredjenek, de pár aprósággal Te is feldobhatod az otthonodat, hogy úgy érezd mintha a napjaidat egy öt csillagos szálloda állandó vendégeként élnéd.

1, A glamúrosan csillogó

Nem baj, ha a sok márvány és aranyberakás láttán nem tudod, hirtelen merre is nézz. Az ilyen szobákban is rengeteg olyan apró részlet található, amik segíthetnek csillogóbbá tenni az otthonod. Egy éjjeli szekrényre tett különleges lámpa, az ágyra helyezett magas fényű anyaggal borított díszpárna vagy a fürdőszobai tükörbe épített TV mind könnyen megvalósítható változtatások, melyekkel feldobhatod a szoba hangulatát.

2, A letisztultan elegáns

A kevesebb néha valóban több. Így van ez akkor is, ha a puritán minimál nem a szíved csücske, de nem szeretnéd, ha a délelőtti napsütésben a lakásod egy eltévedt diszkó gömbhöz hasonlítana. Ha ilyen enteriőrt szeretnél a hangsúlyt érdemes a bútorok és kiegészítők minőségére és nem a mennyiségére helyezni. Nem baj, ha nem tudod az egész teret felső kategóriás bútorokkal berendezni, egy egyedi formájú dizájner étkező asztal vagy feltűnő színű szövettel bevont fotel tökéletesen megfér az olcsóbb bútorok között.

3, A totál minimalista

Az egész napos pörgés után néha jó úgy hazaérni, hogy az ember olyan környezetben találja magát, ahol az elméje megnyugodhat, és nem stimulálja semmi. A minimál berendezés előnye, hogy viszonylag kevés berendezési tárgy is elegendő. A kiegészítőkkel is spórolhatsz, hiszen az ezüst szivartartó valószínűleg a falba simuló tároló mélyén fogja várni, hogy az unokáid elővegyék. Figyelj a színek harmóniájára és tervezz előre, ha ilyen miliőben szeretnéd a napjaidat tölteni.

4, A tradicionális

Van az úgy, hogy jöhet bármilyen trend, visszanyúlunk a gyökerekhez. A hagyományos nem kell, hogy régi vagy unalmas legyen. Ilyenkor érdemes az időtálló formákat és anyagokat keresni és ne felejtsük el, hogy a tradíció és a haladás nem zárják ki egymást. Ügyeljünk arra, hogy az enteriőr ilyenkor is megfeleljen a modern kor követelményeinek és a tervezéskor vegyük figyelembe az otthonunkba beépítésre kerülő modern gépeket is.

5, Az eklektikus

Talán mind közül ez a tér igényli a legtöbb odafigyelést és tervezést, hiszen az irányított káosz érzetét nem olyan könnyű elérni, mint ahogy azt gondolnánk. A patikamérleg ilyenkor jó, ha kéznél van, mert könnyen giccses vagy kusza érzetet kelthet a térbe véletlenszerűen elhelyezett bútorok és kiegészítők halmaza. Az eklektikus terek esetében is fontos, hogy meglegyenek azok az alapdarabok, amik festővászonként szolgálnak a színek és formák sokaságának.

Blog

Összes cikk

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | Prime Home Budapest

Keresés

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2024.03.29-04.01-ig ZÁRVA tart!

Üdvözlettel,
Prime Home Budapest Team

 

Üdvözlettel:

Prime Home Budapest Team