MENÜ

Kapcsolat

1132 Bp. Visegrádi u. 82/B (+36) 06-70-419-0888 info@primehome.hu
Az Önöktől rendelt bútorok mennyi idő alatt érkeznek meg hozzám?

Az általános szállítási határidő 4 és 9 hét között van.

Miért nem látok a konyhák mellett árakat?

Azért, mert minden konyha egyedi kialakítást kap a tervezésnél, így nem lehet feltüntetni fix árakat, hiszen az nem tükrözné a valóságot. Emellett a konyha ára nagyban függ a bútorok belső kialakításától.

Arra szeretnék választ kapni, hogy teljesen egyedi, az én elképzeléseimnek megfelelő ülőgaranitúrát tudnak-e gyártani?

Természetesen egyedi igényeknek is megfelelő ülőgarnitúrát  is tudunk tervezni. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot tervező kollégánkkal, hogy minél előbb tudjanak egyeztetni a részletekről!

Ha az egész lakásom berendezését, és megtervezését (3 dimenziós látványtervvel) megrendelném, akkor mennyiségi kedvezményt adnak?

A mennyiségi kedvezmény automatikusan jár, de ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi minden esetben. Kérem, vegye fel tervezőnkkel a kapcsolatot.

Érdeklődnék, hogy a konyhabútor árában benne van-e szállítás és a szerelés?

A szállítás és a szerelés benne van a konyha árában, Budapest közigazgatási határáig.

VAN MÉG KÉRDÉSE?
ÜZENJEN NEKÜNK
popup
Kedves Ügyfeleink!
separator
Komoly kihívás elé állított bennünket a jelenlegi helyzet.
Azt a szomorú, de felelősségteljes döntést kellett meghoznunk, hogy a mai naptól határozatlan időre bezárjuk szalonunkat.

Természetesen a már megrendelt bútorok kiszállítása zavartalanul zajlik.

Illetve a weboldalunkon az AZONNAL VIHETŐ topikban található bútorok értékesítése zavartlanul folyik, ezzel kapcsolatban telefonon szükséges egyeztetni H-P 10-15h-ig!

A járványhelyzet súlyossága tőlünk is felelős lépéseket követel. Hiszünk benne, hogy ez után a - jelenleg mindenki számára - ismeretlennek ígérkező időszak után újra biztonságos körülmények között találkozhatunk majd Önökkel. A jövőbe vetett hitünk határtalan, de most a legfontosabb a jelennel foglalkoznunk. Alig várjuk, hogy ismét kinyithassunk. Addig pedig ez a felület lesz az, ahol kommunikálni fogunk a változásokról. Szurkolunk minden hazai és nemzetközi szakmabelinek, akik most ugyanezt a nehéz utat járják.

Kitartást, erőt kívánunk Önöknek!

Prime Home Budapest Team
popup
FRISS HÍREK
separator
KEDVES ÜGYFELEINK!
2015.01.10-én (szombaton) 11-19h-ig TARTUNK NYITVA