H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Blog

Kapu az otthonunkba

Az előszoba a lakás talán legalulértékeltebb helysége. Mostoha sorsát annak köszönheti, hogy sokan csak átjárónak tekintik, ahol az ember nem sok időt tölt. Éppen ezért az otthonunk megtervezésekor sem szokott kiemelt helyen szerepelni. Pedig az előszoba sokkal több, mint egy hely a cipőknek és a kabátoknak. Átmenetet képez a külső világ nyüzsgése és az otthonunk meghitt belső terei között.  Az előszoba az a hely, ahol egy kimerítő nap után hazaérve az ember kicsit megnyugodhat, tudatosíthatja magában, hogy haza ért és átkapcsolhatja az agyát pihenő üzemmódba. A megtervezésére szánt időt pontosan ezért nem szabad elhanyagolni.

Fontos, hogy stílusában, anyaghasználatában és színeiben a lakás előfutára legyen. Emellett a praktikum is jelentős szerepet játszik, hiszen az előszoba általában egy kisméretű helység, ahol sok tároló helyre van szükségünk.

Az előszobával szemben tehát nagyok az elvárások, egy meghitt és dizájnos, de használható helységnek kell lennie, ahonnan feltöltődve indulhatunk el és az otthonunk kiegyensúlyozottságával fogad minket haza érve.

Tippek egy tökéletes előszobához:

Az előszobafalat érdemes olyan anyaggal kárpitozni, ami színében és mintájában a lakás több pontján visszaköszön.

Alakítsunk ki egy kis ülősarkot, nem csak a csomagjainkat tudjuk ide belépéskor lepakolni, de az öltözködést, cipő felvételt is megkönnyíti.

Lehetőleg úgy alakítsuk ki a tároló rekeszeket, hogy azok észrevétlenek maradjanak és belesimuljanak a térbe. A gombok és fogantyúk helyett érdemes rejtett fiókos megoldásokban gondolkozni.

Válasszunk letisztult frontokat, melyek elrejtik a bennük tárolt dolgokat, az üveges szekrényeket hagyjuk meg a konyhának.

Gondoskodjuk a megfelelő világításról, az előszobafalba épített led csík vagy spotlámpa egyéniséget kölcsönöz a helységnek.

Blog

Összes cikk

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | Prime Home Budapest

Keresés

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2024.03.29-04.01-ig ZÁRVA tart!

Üdvözlettel,
Prime Home Budapest Team

 

Üdvözlettel:

Prime Home Budapest Team