H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Blog

Kültéri birodalmad

Nincs is jobb, mint egy meleg nyári estén kiülni a teraszra vagy a kertbe egy pohár borral a kezünkben és élvezni a nyugalmat.

Amint jó idő lesz, még azok is a lakáson kívülre vágynak, akik nem nagy természetjárók és nem árt, ha ilyenkor van egy terünk, ahol megteremthetjük a magunk tökéletes nyári pillanatait. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a terasz is az otthonunk szerves része és megérdemli ugyanazt az odafigyelést, mint a többi helység.

Az ideális kültéri bútor legfontosabb ismérvei a kényelem, harmónia a külső térrel és a tartósság. Elsőre nem tűnik nagy kihívásnak ezeknek megfelelni, de a természet zordságát nem minden dizájnos megoldás éli túl. A fa bútorok természetességet árasztanak, de a kezelésük időigényes és költséges, a tartósabb műanyag darabok viszont gyakran nem passzolnak a külső tér adottságaihoz.

A polyrattan bútorok nagy előnye, hogy ellenállnak a nap sugarainak és az alumínium keretnek köszönhetően könnyen mozgathatóak az igényeinknek megfelelően. A különböző formavilágú bútorokat UV sugárzás és vízálló párnákkal dobhatjuk fel, legyen az egy színes mintás vagy éppen egy letisztultan elegáns darab.  

Mint minden térnél, itt is szerencsés előre megtervezni a teraszunk funkcióját. Ha szeretünk nagy vendégségeket tartani és sok barátot áthívni, akkor választhatunk egy olyan étkezőasztalt, amely körül mindenki elfér, de ha a párunkkal első sorban pihenésre használjuk a külső teret, úgy nyugodtan dönthetünk egy kényelmes napágy mellett, hozzá illő asztalokkal.

Ha már kiválasztottuk tehát az idei évre a kedvenc borunkat, nincs más hátra, mint megtalálni a Prime Home kínálatában a számunkra legkényelmesebb kültéri bútort, ami emlékezetessé teszi a nyarat.

Blog

Összes cikk

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | Prime Home Budapest

Keresés

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2024.03.29-04.01-ig ZÁRVA tart!

Üdvözlettel,
Prime Home Budapest Team

 

Üdvözlettel:

Prime Home Budapest Team