H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 18.00 Szombaton 10.00 – 14.00

Blog

Álom luxuskivitelben

A hálószoba szerves része a privát szféránknak. Amíg az otthonunk más részei általában nyitva állnak a vendégek előtt, addig a hálószobába csak kevesek számára engedünk betekintést. Épp ezért nem kell, hogy ez a helység mindenkinek megfeleljen, nyugodtan koncentrálhatunk csak a saját igényeinkre. Elsődleges szempont, hogy olyan környezetet biztosítson, amiben az ellazulás és pihenés a lehető legkönnyebben megy, és nem kell kompromisszumokat kötnünk. A hálószoba megtervezésekor érdemes átgondolni a mindennapi életünkben betöltött gyakorlati szerepét is.

Csábító lehet egy hálószobával egybe épített gardrób és fürdőszoba, de ha eltérő időbeosztás szerint élünk, mint a párunk, vagy csak egy fürdőszoba található otthonunkban, könnyen lehet, hogy átjáró házat csinálunk az éppen pihenésre szolgáló helységből.

Vitán felül áll, hogy a hálószoba központi eleme az ágy. Nem is gondolunk bele sokszor, de a napunk jelentős részét itt töltjük és a nap további részére is hatással van az alvással és pihenéssel töltött idő. Ágyunk szerepe tehát hatalmas és tovább mutat egy alvásra szánt helytől.

Az ágykeret és ágyvég éppoly fontos, mint maga a matrac, amin alszunk. Egy kemény, fából készült ágykeret vagy a nem megfelelően megválasztott ágyrács az évek múlásával könnyen nyikorogni kezdhet és megzavarhatja az álmunkat. Kisebb alapterületű lakásoknál az ágyneműtartó, akár gardróbként is funkcionálhat, ahova a téli kabátokat és dunyhákat tehetjük, és így rengeteg helyet megspórolhatunk.

A kárpitozott ágykeretek és fejvégek előnye, hogy már ránézésre is puhaságot és kényelmet sugároznak. A különböző textilek és struktúrák használatával könnyen megalkothatjuk egyedi fejvégünket, mely egyéniséget ad a hálószobának és tökéletesen illeszkedik az otthonunk többi részéhez. A gázteleszkópos mozgatómechanikával ellátott ágyneműtartókkal akár nagyobb súlyú matracok esetén is könnyen nyitható az ágyneműtartó.

A matracok tekintetében érdemes a természetes és antiallergén anyagok felhasználásával készült darabokat előnyben részesíteni, melyek megfelelő alátámasztást biztosítanak a gerincnek. Szerencsére a kényelmes matrac megtalálása nem jelenthet problémát, hiszen többféle kényelmi fokozatból lehet válogatni, az egészen puhától kezdve a keményebb fekvőfelületig.

A Prime Home Budapest kínálatában a kárpitozott ágykeretek széles választéka megtalálható, és az egyedi tervezésű, exkluzív fejvégeknek csak a képzeleted szab határt. 

Blog

Összes cikk

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | Prime Home Budapest

Keresés

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2024.03.29-04.01-ig ZÁRVA tart!

Üdvözlettel,
Prime Home Budapest Team

 

Üdvözlettel:

Prime Home Budapest Team